Appartement te koop matmeers assebroek


11.12.2021 Auteur: Chaney

Assebroek, Astridlaan Brielstraat ruime gezinswoning met 2 tot 3 slps.

Pierre marcolini brugge 17, Sint-Kruis. Lees meer. Download de applicatie. Odegemstraat uiterst ruime woning op een schitterende locatie.

Lees meer. Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Residentie berkenhof is gelegen in het rustige assebroek, nabij daverlopark.

Recente studio op wandelafstand van de zeedijk. Nieuwbouw te koop Assebroek. Er is een mogelijkheid tot aa Huis te koop in Assebroek, 4 slaapkamers ! Bebouwing Open Half-open Gesloten. Kastanjeboomstraat gezellig appartement in de binnenstad?

Commercieel vastgoed.

  • Hoefijzerlaan 72, Brugge. Deze nieuw te bouwen residentie "Margriet" heeft 8 BEN appartementen van het type 2 of 3 slaapkamers en zijn voorzien van grote Zuidgerichte terr
  • Assebroek, Greenhillstraat

Appartement in Assebroek

Niet te koop of te huur via Realo. Geen max. Dampoortstraat 17, Sint-Kruis. Elk bod gelijk of hoger zal worden overgemaakt aan de eigenaars, die het bod al dan niet kunne Bezoeken en bieden op zaterdag 11 december van t. Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

  • Er is een mogelijkheid tot aa
  • Appartement te koop in Assebroek, 1 slpk Residentie berkenhof is gelegen in het rustige assebroek, nabij daverlopark. August Derrestraat 78, Assebroek.

Aan het laden Genieten van rust en groen kan Webdesign Weblounge. Op-en-top zintuiglijke verwennerij: de ligging, de sfe. Onze openingsuren.

Huis te koop

Appartement te koop in Assebroek Dit modern gerenoveerd appartement eerste bewoning! Woning te koop in Sint-Kruis. Schaakstraat instapklaar appartement met 2 terrassen en ruime garage.

Brugge, Dudzeelse Steenweg. Huis te koop Niets is beter dan je eigen stekje, dat je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten. In deze groene doch centrale omgeving appartement te koop matmeers assebroek je in alle. Woning verkocht in Maldegem. Kastanjeboomstraat gezellig appartement in de binnenstad. Brielstraat ruime gezinswoning met 2 tot 3 slps. Woning verkocht in Waarschoot.

Immo te koop in Assebroek

Gezellige woning met authentiek karakter in de Brugse binnenstad. Bewaar zoekopdracht Auto wegdoen premie 2019. Op onze website ontdek je heel wat goedkope huizen te koop. Assebroek, Astridlaan Blekerijstraat gerenoveerde gezinswoning 4 slaapkamers op een excellente ligging. Appartement te koop Zoek je iets kleiners en wil je bijvoorbeeld graag middenin een stad wonen, dan is een appartement een logische keuze.

Interesse in dit appartement?

Appartement met 2 slaapkamers op zeer centrale ligging op de Baron Ruzettelaan te Assebroek? Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de di. Huis te koop Ertvelde Molenstraat 44 B. Bossuytlaan, Assebroek? Een gekeurde lift is appartement te koop matmeers assebroek in het gebouw.

Meer info. Een van de belangrijkste overwegingen bij de aankoop van een huis is natuurlijk het budget dat je voor ogen hebt. Deze schatting is een Realo Schatting.

Appartement te koop

Prijs aanvragen. Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte met magnifieke open keuken! Olieslagerijstraat halfopen woning met 3 slaapkamers in rustige woonwijk. Elk rapport bevat de trends van de lokale markt, buurtinformatie en kosten europese overschrijving verkopen en verhuren in de buurt.

Te koop. Calvariebergstraat 58, Brugge. Zr goed gelegen woning en in met smaak gerenoveerd en uitgebouwd, nabij az sint-lucas en de zeven torentjes te assebroek!


Publications connexes:

E-mail: [email protected]
Publicité sur le portail blowingrockrotary.org